Deze week had ik een individueel gesprek met 2 werknemers die ik coach bij een bedrijf.
Zij krijgen een vitaliteitstraject vanuit de werkgever aangeboden

En daarom word ik zo blij van mijn werk…!

Deze week had ik een individueel gesprek met 2 werknemers die ik coach bij een bedrijf.
Zij krijgen een vitaliteitstraject vanuit de werkgever aangeboden. Dat betekent overigens niet dat het geheel vrijblijvend is. Want ik werk alleen met gemotiveerde mensen, want ik wil niet gaan trekken en duwen aan iemand 😬
Deze 2 werknemers gaven beide aan vooral geen grote veranderingen te willen want dat werkte toch niet voor hen en riep alleen maar weerstand op.
Dus ik ga dan altijd kijken hoe we met kleine stapjes in de leefstijl gewoonten een verandering/verbetering te weeg kunnen brengen. En dat is altijd maatwerk.

1 werknemer ging iedere dag minimaal 1, 5 water drinken en een aantal keren per week wandelen. Want dat kon hij in zijn vaste structuur implementeren. Ook at hij zo gezond mogelijk, maar niet extreem, dus echt nog wel eens wat lekkers tussendoor. Het gevolg was dat hij gestaag ging afvallen en zijn diabetes verbeterde. Ook voelde hij zich fitter.
En dan zie je maar weer dat kleine stapjes uiteindelijk ook een goed resultaat geven als je ze maar blijft toepassen.

De andere werknemer ging ’s avonds eerder ‘opslomen’ zoals ik dat noem. Dus op tijd zijn dag van morgen voorbereiden, mobiel wegleggen en minder actief zijn een uur voor het slapen gaan. Met als gevolg dat hij meer slaapuren ging maken, wat ook weer zijn gemoedstoestand in positieve zin beïnvloedden.

Van dit soort mooie persoonlijke ervaringen word ik oprecht blij en geniet ik dat ik het verschil in iemand zijn leven kan maken 🙏

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van Yvonne Aaldering?

Ja!

Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Ik neem zo spoedig mogelijk contact op en we bespreken de wensen en mogelijkheden, alles is mogelijk.

Neem contact op