Een persoonlijk bewegingsplan op maat gemaakt

Samen met jouw ga ik kijken welke beweegactiviteit bij jouw past, dit hoeft niet perse, uren in de sportschool te zijn, gaan wandelen kan ook veel brengen. We gaan ook bekijken wat voor functie bewegen voor jouw heeft en hoe jij dit praktisch kan inplannen in jouw dagelijkse praktijk. We gaan ook kijken naar praktische hulpmiddelen (beweegapps, apparaat voor thuis) zodat bewegen voor jouw laagdrempeliger wordt om het in te plannen in jouw dagelijkse schema.

Mijn aanpak

  • Jouw doel m.b.t. bewegen gaan we formuleren en dan kan heel breed zijn van het plezier beleven aan bewegen, tot meer spiermassa, gewichtsverlies, meer conditie enz.
  • We gaan een weekplanning maken wanneer, hoe, hoelang en eventueel met wie jij gaat bewegen.

Resultaten cliënten

"Ik ben anders tegen bewegen aan gaan kijken, meer als een onderdeel van mijn leven zoals dat ik ook iedere dag mijn tanden moet poetsen, zorgt bewegen ervoor dat ik aan mijn conditie werk."

 

"Ik ben bewegen als leuker gaan ervaren doordat ik heb ontdekt dat je niet perse naar een sportschool hoeft, maar dat je met wandelen met een vriendin ook in vorm kan blijven en dit is nog gezellig ook!"

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van Yvonne Aaldering?

Ja!

Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Ik neem zo spoedig mogelijk contact op en we bespreken de wensen en mogelijkheden, alles is mogelijk.

Neem contact op