Elke vorm van verslaving is slecht...

Het belangrijkste is dat er vaak achter een verslaving een behoefte of probleem zit. En dat de verslaving een vlucht is om niet te hoeven voelen of met het daadwerkelijke probleem aan de slag te gaan. Verder heeft een verslaving enorme gevolgen op je leven, het kost veel tijd, energie, soms ook klauwen met geld, soms schulden, het beïnvloed enorm je sociale leven, school, werk, vrienden familie lijden er vaak onder. Bij lichamelijke verslavingen zie we ook nog dat je je lijf uitput, je organen raken beschadigd, je eet vaak slecht en door uitputting en vitamine tekort word je eerder ziek.

De verslaving is geconstateerd, wat nu?

Ik ga met jouw bekijken waar de oorzaak of het onderliggende probleem ligt, we gaan kijken welke professionele hulp je nodig hebt als dit buiten mijn grenzen ligt. Ik heb al veel mensen geholpen met het stoppen met roken. Waar ik een goed plan voor heb. Of het gezond leren omgaan met Social media en smartphone. Naast eventuele professionele hulp werk ik met jouw aan inzichten, bewustwording en hoe terugval te voorkomen. 

Mijn aanpak

Afhandeling van om welke verslaving het gaat, werk ik met een plan van aanpak. Het belangrijkste waar ik mee start is achterhalen waar de verslaving uit voortkomt, wat je met de verslaving compenseert of waar je voor vlucht. Daar gaan we mee aan de slag. We gaan met handvaten aan de slag die ervoor zorgen dat jij op de lange termijn de verslaving niet meer nodig hebt.

Resultaten cliënten

"Al meer dan een jaar gestopt met roken, dat bespaart me een hoop geld waar ik leuke dingen mee kan doen!"


"Met de begeleiding van Yvonne afgekickt in een kliniek voor mijn alcohol verslaving, geleerd om een leuke hobby te zoeken en met familie en vrienden contact te zoeken zodat ik meer afleiding heb in mijn dagelijks leven."

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van Yvonne Aaldering?

Ja!

Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Ik neem zo spoedig mogelijk contact op en we bespreken de wensen en mogelijkheden, alles is mogelijk.

Neem contact op